0 προϊόντα στο καλάθι σας
[ Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής ]
 • Η εταιρεία μας


 • Η Α. Καλογιάννης & Σια Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1970 στην Θεσσαλονίκη και στεγάζεται από το 1978 μέχρι και σήμερα στο κέντρο της πόλης , στην οδό Φράγκων 20, και είναι μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά στον κλάδο υποστήριξης και εφοδιασμού γραφείων (b2b) επιχειρήσεων , καθώς και τον εφοδιασμό χαρτοπωλείων σε όλη την Ελλάδα , προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων (20.000 κωδικούς) καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης σε :
  Ο Σκοπός μας
  Η πλήρης κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης , προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Η Φιλοσοφία μας
  Το σλόγκαν της εταιρίας μας “Καλογιάννης ...έχει αυτό που ψάχνεις ” , μας κάνει όλο και πιο τολμηρούς να εισάγουμε καινοτόμα προϊόντα.

  Οι Πελάτες μας
  Λόγω της μεγάλης γκάμας των προϊόντων μας , πελάτες μας είναι σχεδόν όλες οι Βιομηχανίες , Εμπορικές επιχειρήσεις , Γραφεία, Ιδιώτες καθώς επίσης και χαρτοπωλεία απ όλη την Ελλάδα

  Internet
  Εδώ και 10 χρόνια , στις αρχές του 2005 , δημιουργήσαμε και ανανεώνουμε καθημερινά το site μας www.kalogiannis.gr με νέα προϊόντα. Η μεγάλη ανταπόκριση & το ενδιαφέρον των πελατών μας, μας υποχρεώνει να προσπαθούμε προς το καλύτερο.

  Συνεργασίες - Αποκλειστικότητες
  Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα ελληνικά εργοστάσια & αντιπροσωπείες γραφικής ύλης , όπως :

                      


  καθώς και οι αποκλειστικές μας εισαγωγές

  από την BNT Office - OPEN srl - LEUCHTTURM και πολλές ακόμη καθιστούν την εταιρία μας ως πρωτοπόρο σε ποιότητα, πιστότητα και ανταγωνιστικότητα.

  Προσφερόμενες Υπηρεσίες
  Η Α. Καλογιάννης & Σια Ε.Ε. προσφέρει στην σύγχρονη επιχείρηση μια ευρεία γκάμα ειδών γραφείου - υλικών συσκευασίας , με τις παρακάτω υπηρεσίες / λειτουργίες :