Facebook Pixel

Επαγγελματικά Κοπίδια Ασφαλείας ... Εύκολη εργασία χωρίς διαΚΟΠΗ

26/09/2024 από kalogiannis gr

Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχουν "έξυπνα" κοπίδια;

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας μας προσφέρει πλέον περισσότερα εξειδικευμένα προϊόντα που διευκολύνουν την εκτέλεση της κάθε εργασίας. Στην εταιρία Καλογιάννης έχοντας πάντα ως στόχο να σας βοηθήσουμε να είστε πιο αποτελεσματικοί στην κάθε σας ασχολία αναζητούμε συνεχώς τέτοια προϊόντα. 👷🏼‍♂️

Τα κοπίδια ασφαλείας της εταιρίας wedo διαθέτουν επαγγελματικά χαρακτηριστικά με κυριότερο το αυτόματο κλείσιμο της λεπίδας τους προς αποφυγή τραυματισμών ..

Πέραν αυτού ...

Υπάρχουν και 5+1 οφέλη που δεν πρέπει να αγνοήσετε ...

hand bleeding 
ΜΕΙΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ
Οι αυτόματα ανασυρόμενες λεπίδες που διαθέτουν μειώνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων στον εργασιακό χώρο. 

productivity arrow
ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν καθώς και ο εργονομικός τους σχεδιασμός, συμβάλουν ώστε να εργάζεστε με περισσότερη σιγουριά, άνεση και λιγότερες διακοπές.


ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από δεξιόχειρες όσο και από αριστερόχειρες, διασφαλίζοντας μέγιστη ευκολία και ασφάλεια σε όποιον τα χρησιμοποιεί.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
Λιγότερα ατυχήματα σημαίνουν μειωμένα κόστη για ιατρική περίθαλψη, αποζημιώσεις εργαζομένων, και αντικατάσταση κατεστραμμένων υλικών. Επιπλέον, τα κοπίδια ασφαλείας είναι πολύ ανθεκτικά, κάτι που μειώνει τις ανάγκες για συχνή τους αντικατάσταση.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Σε πολλές βιομηχανίες υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί για την ασφάλεια. Τα κοπίδια ασφαλείας βοηθούν τις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με αυτούς τους κανονισμούς, μειώνοντας τον κίνδυνο κυρώσεων και προστίμων.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σχεδιασμένα με προσοχή προσφέρουν υψηλή ακρίβεια κοπής, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για απαιτητικές εργασίες.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε την πλήρη σειρά από επαγγελματικά κοπίδια ασφαλείας της γερμανικής εταιρίας wedo, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.


Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα ΕΔΩ...